Смачніше, ніж котлети: кулінар дала рецепт соковитих мʼясних кульок у томатному соусі

Смачніше, ніж котлети: кулінар дала рецепт соковитих мʼясних кульок у томатному соусі

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", популярна фудблогерка Тетяна Юшина показала, як приготувати соковиті мітболи в томатному соусі з сиром.

"Дуже простий, але водночас неймовірно смачний рецепт! Готувати дуже швидко!Результат неймовірний! Спробуйте обов’язково!", – наголосила кулінар.

Для приготування мʼясних кульок нам знадобляться такі інгредієнти:

  • фарш мʼясний (Тетяна Юшина взяла телячий) - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 2-3 зуб.
  • білий хліб - 2 шматочки (замочуємо в молоці)
  • сіль і улюблені спеції для котлет

Для томатного соусу беремо:

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 2-3 зуб.
  • томати у власному соку - 2 банки
  • базилік - кілька гілочок
  • сіль і прованські трави

Також для цього рецепту нам знадобиться 200 г твердого сиру.

Спочатку кулінар готує томатний соус. Для цього дрібно нарізаємо цибулю та часник.

У глибокому сотейнику на олії обсмажуємо цибулю з часником. Далі додаємо томати у власному соку, листочки базиліку, сіль і прованські трави. Тушкуємо все разом приблизно 15 хвилин – і соус готовий.

Щоб приготувати мітболи, до мʼясного фаршу додаємо подрібнену цибулю та часник, замочений у молоці білий хлію, сіль, спеції та перемішуємо до однорідності. Формуємо з фаршу мітболи круглої форми.

Томатний соус викладаємо на дно форми для запікання. На соус викладаємо мітболи в один шар, а зверху на кожну кульку викладаємо тертий твердий сир.

Запікаємо мітболи в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хвилин. Подавати їх Тетяна Юшина радить із картопояним пюре будь-якою кашею.

Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.

Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.

Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Бесплатное удобрение для огорода: эксперты рассказали, как правильно использовать кофейную гущу

Заставят пройти ВЛК: военнообязанным объяснили срок действия

Шоколадное печенье Брауни из маршмеллоу: Лиза Глинская дала самый простой рецепт

Как получить недовыплаченную пенсию: понадобятся эти документы

Секрет плодородной почвы: какие сидераты сажать осенью на огороде

Как пережить зиму в тепле и с минимальными платежками: простые способы сэкономить на коммуналке

Укрзализныця изменила правила продажи билетов: что нужно знать

«Туман войны рассеялся»: эксперт рассказал, как ВСУ могут пробить позиционный фронт

Защита сада от грызунов осенью: лучшие методы опытных хозяек

Сатана приходил, пока вы спали: какие признаки того, что он навещал вас во сне

Елена Бюн рассказала, куда будут целиться российские ракеты: «По этим картам это могут быть…»

Никогда не доверяйте официальным словам, которые говорят политики, - Кость Бондаренко о позиции Трампа по Украине

Прогулка на детскую площадку чуть не привела к трагедии: на что надо обратить внимание родителям

Рецепт очень простой: "Мастер Шеф" Ярославский показал, как вкусно приготовить спагетти

Рецепт быстрых маринованных огурцов