Смачніше за звичайні: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт картопляно-кабачкових дерунів

Смачніше за звичайні: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт картопляно-кабачкових дерунів

Кулінарний експерт, зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати деруни з картоплі та кабачка – смачні, хрумкі зовні та ніжні всередині.

Такі деруни виходять значно легшими за звичайні, кориснішими, смачнішими та без зайвого жиру. Вони підійдуть навіть тим, хто намагається правильно харчуватися.

Щоб приготувати кабачково-картопляні деруни, "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова використовує такі інгредієнти:

  • кабачок - 300 г
  • картопля - 300 г
  • яйце - 1 шт.
  • сіль - 1 ч.л.
  • борошно - 30 г
  • сир твердий витриманий - 50 г

Кабачок і картоплю "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова натирає на дрібній тертці, відкидає на сито та в миску відтискає зайву рідину. Сік зливаємо, а картопляний крохмаль, який осяде на дно миски, повертаємо назад до тертих картоплі та кабачка.

До картоплі з кабачком додаємо яйце, борошно та дрібно натертий твердий сир, перемішуємо все до однорідності.

Смажимо деруни на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії чи масла гхі на середньому вогні до золотистості з обох боків. Викладаємо готові деруни на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.

"Такі хрумкі, засмаглі, але зеленуваті за рахунок того, що вони з кабачком. Ну і поки вони гарячі, в сметанку його – і так, це найсмачніші деруни, що я колись куштувала. Обов'язково приготуйте", – додала "Мастер Шеф" Литвинова.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Пять важных советов от опытных садоводов: как поливать сад и огород осенью

Будет еще дороже: сметана, сыр и другая "молочка" станет настоящей роскошью

Как обрезать сливу для щедрого урожая в следующем году: уловки садоводов

Ищете идеального мужа - это они: 2 знака Зодиака, с которыми мечтают быть многие, но есть сложность

Посылки с AliExpress станут роскошью: новые правила лишат дешевого шопинга

Курица в кляре с бататом: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал сытный ужин без хлопот

Простые уловки для пышного теста: как стать мастером выпечки за один день

Оккупанты готовят удары по энергетике: враг имеет более тысячи ракет

Как ухаживать за почвой осенью, чтобы улучшить плодородие: важные советы огородников

Отложите телефон немедленно: важно отказаться перед сном

Новые лимиты на денежные переводы: Сбербанк посоветовал, как обойти ограничение

Женщина "сливала" местонахождение ТЦК: ее оштрафовали на 140 тысяч и забрали телефон

Следующая неделя может стать во многом исторической для Украины - Зеленский

Ешьте квашеную капусту как можно чаще и избавьтесь от целлюлита: чем еще полезна зимняя вкусняшка

Настоящий закарпатский суп: как сделать сытное блюдо с крылышками на всю семью