Смачнішої тушкованої капусти ви не знайдете: простий рецепт від зірки "Мастер Шеф" Литвинової
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати справжній бігус.
"Чудова зимова страва родом з Гуцульщини! Страва поживна, з овочево-томатним смаком, впевнена, дієтологи схвалять🙌🏻", – пише зірка "Мастер Шеф" Литвинова.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:⠀⠀
- свинина - 250 г (не дуже пісну)
- олія - 20 г
- цибуля - 200 г
- морква - 250 г
- мисливські ковбаски - 130 г
- томатне пюре - 200 г
- свіжа капуста - 300 г
- квашена капуста - 200 г
- картопля - 300 г
- вода - 700 г
- сіль - 13 г
- перець - 1/2 ч.л.
- лавровий лист - 3 шт.
Цибулю "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає кубиком, а моркву – соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітій олії в казанку протягом 10 хвилин.
Свинину нарізаємо на дрібні шматочки та додаємо в казанок, робимо максмимальний вогонь і швидко обсмажуємо мʼясо, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
Після цього додаємо нарізану невеликим кубиком картоплю, нарізані мисливські ковбаски доливаємо 400 г води та зменшуємо вогонь.
Через 10 хвилин після закипання картоплі "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова додає томатне пюре, сіль, перець, лавровий лист, ще 400 г води, квашену капусту та нашатковану свіжу капусту.
Готуємо бігус ще 30 хвилин, поки рідина повністю не випарується – і можна подавати.