Смачно навіть без мʼяса: "Мастер Шеф" Ярославський розкрив рецепт неймовірного борщу

Смачно навіть без мʼяса: "Мастер Шеф" Ярославський розкрив рецепт неймовірного борщу

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя проєкту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірно смачний пісний борщ із "вушками".

Для цього рецепту заздалегідь треба приготувати буряковий квас. "Мастер Шеф" Володимир Ярославський нарізає 5 великих буряків, складає їх у трилітрову банку, заливає водою (можна також додати розсолу з солоних огірків чи квашеної капусти), додає дрібку солі, накриває марлею та лишає на 7-9 днів у теплому місці.

Для приготування борщу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • бульйон грибний - 2,5 л (отримаємо під час приготування "вушок")
  • буряки запечені - 850 г
  • морква - 150 г
  • цибуля - 150 г
  • олія для смаження
  • чорнослив - 100 г
  • квас буряковий - 600 г

"Вушка" – це своєрідні пельмені з грибами. Для тіста беремо 300 г борошна, 20 г олії, 150 г окропу та сіль на смак. Для начинки нам знадобляться:

  • сушені білі гриби - 100 г
  • печериці - 500 г
  • цибуля - 200 г
  • сіль, перець
  • олія

Спершу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський готує "вушка". Сушені гриби замочуємо у воді, а потім відварюємо разом із овочами (морква, цибуля, селера тощо) протягом 30 хвилин. Відварені гриби виймаємо , а бульйон проціджуємо.

Щоб приготувати тісто, в окріп додаємо сіль, вливаємо в борошно, додаємо олію, замішуємо та лишаємо охолоджуватися на 30 хвилин.

Дрібно нарізаємо цибулю для начинки, печериці та відварені гриби. На олії обсмажуємо цибулю, потім додаємо печериці, а в кінці білі гриби, сіль і перець на смак. "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкачує тісто, викладає начинку та формує "вушка", як пельмені.

Далі переходимо до приготування борщу. Буряк "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запікає цілим у шкірці, загорнутим у фольгу. Залишаємо його трішки сируватим, охолоджуємо на нарізаємо тонкою соломкою.

Цибулю та моркву нарізаємо соломкою, обсмажуємо на олії, потім додаємо буряк, квас і доводить засмажку до кипіння. Перекладаємо цю суміш у каструлю до грибного бульйону, додаємо нарізаний чорнослив, сіль, перець, можна додати сушений орегано та трішки копченої паприки.

У кінці "Мастер Шеф" Володимир Ярославський доводить борщ до кипіння та додає окремо відварені "вушка". Подавати борщ шеф-кухар радить із зеленою цибулею.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ