Справжні шоколадні бомбочки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт особливої солодкої випічки
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Інстаграм розповів, як зробити міні-бомбочки з шоколадом - просте солодке перекушування для любителів випічки.
Інгредієнти:
- 200 мл молока
- Цукор за смаком
- 7 г сухих дріжджів
- 2 яйця
- 1 жовток для змащення тіста
- 550 г борошна
- 75 мл олії
- 300 г Нутелли чи шоколаду
- Цукрова пудра для посипання
Інструкції:
Розігрійте молоко до теплого стану та розчиніть у ньому цукор. Додайте сухі дріжджі і дайте активуватися протягом 5-10 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
У великій мисці змішайте борошно, яйця та олію. Додайте активовані дріжджі та молоко. Замісіть м'яке та еластичне тісто.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, викладіть тісто на стіл, посипаний мукою, і вимішуйте його протягом 5-7 хвилин, поки воно не стане гладким.
Покладіть тісто в миску, накрийте плівкою і залиште підніматися в теплому місці на 1-1,5 години, поки воно не збільшиться в обсязі.
Розкотіть тісто на столі прямокутник. Розріжте його на квадрати. На кожен квадрат покладіть трохи нутелли або шматочок шоколаду. Загорніть тісто, щоб закрити начинку і сформуйте булочки, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Викладіть булочки на лист, застелений пергаментом, і дайте їм піднятися ще на 20-30 хвилин.
Змастіть булочки розбитим яйцем і випікайте в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах Цельсія до готовності, близько 20-25 хвилин.
Після випікання посипте булочки цукровою пудрою, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.
Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.