Справжня українська закуска: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого запеченого сала

Справжня українська закуска: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого запеченого сала

Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський у себе в Instagram поділився рецептом ідеальної закуски – неймовірно смачного запеченого сала.

Подавати його можна як гарячим, так і охолодженим, найкраще – з чорним хлібом і хріном. Крім того, цей рецепт підійде не лише для сала, а й для грудинки та щоковини.

Для приготування запеченого сала "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере:

  • сало генеральське - 1 кг
  • гірчиця міцна - 60-70 г
  • перець мелений чорний і духмяний
  • часник очищений - 40-50 г
  • лавровий лист - 5-6 шт.
  • сіль - на смак

Також "Мастер Шеф" Володимир Ярославський обовʼязково додає копчену паприку та трішечки соєвого соусу.

Спочатку "Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить замочити сало на 4-6 годин у солоній воді (на 1 л води 25 г солі). Потім просушуємо його, використовуючи рушник.

Беремо гірчицю, мелені перці, тертий часник, копчену паприку, кілька крапель соєвого соусу та натираємо ними сало з усіх боків. Складаємо шмат сала навпіл, щоб шкірка була зовні, а посередині "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вкладає лаврові листки

Щоб сало промаринувалося, лишаємо його в холодильнику на 4-6 годин.

Запікаємо сало спочатку в фользі при 190 градусах приблизно 40 хвилин, а потім прибираємо фольгу і, щоб шкірка добре зарумʼянилася, ставимо ще на 10-12 хвилин при 200 градусах.

Якщо збираєтеся готувати за цим рецептом грудинку або щоку, то "Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить запікати їх приблизно 1,5 години при температурі 175 градусів.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Бесплатное удобрение для огорода: эксперты рассказали, как правильно использовать кофейную гущу

Заставят пройти ВЛК: военнообязанным объяснили срок действия

Шоколадное печенье Брауни из маршмеллоу: Лиза Глинская дала самый простой рецепт

Как получить недовыплаченную пенсию: понадобятся эти документы

Секрет плодородной почвы: какие сидераты сажать осенью на огороде

Как пережить зиму в тепле и с минимальными платежками: простые способы сэкономить на коммуналке

Укрзализныця изменила правила продажи билетов: что нужно знать

«Туман войны рассеялся»: эксперт рассказал, как ВСУ могут пробить позиционный фронт

Защита сада от грызунов осенью: лучшие методы опытных хозяек

Сатана приходил, пока вы спали: какие признаки того, что он навещал вас во сне

Елена Бюн рассказала, куда будут целиться российские ракеты: «По этим картам это могут быть…»

Никогда не доверяйте официальным словам, которые говорят политики, - Кость Бондаренко о позиции Трампа по Украине

Прогулка на детскую площадку чуть не привела к трагедии: на что надо обратить внимание родителям

Рецепт очень простой: "Мастер Шеф" Ярославский показал, как вкусно приготовить спагетти

Рецепт быстрых маринованных огурцов