Такі кабачки не набриднуть ніколи: рецепт запечених овочів у сметані
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F4b81844566c84f49a77079acc5e4686a.jpg)
Кабачки дуже важко зіпсувати, особливо якщо йдеться про гасіння, тому навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати цю страву.
Завдяки сметані страва виходить ситнішою, тому її сміливо можна подавати на обід, а також додавати в картопляне пюре або каші. Простим і бюджетним рецептом поділилася фуд-блогерка Вікторія в Instagram.
Кабачки. Фото: скриншот Youtube
Які інгредієнти знадобляться:
- кабачки – 1,2 кг
- сметана – 300 г
- яйце – 1 шт.
- мука – 1,5 ст.л.
- масло – 5 ст.л.
- спеції: сіль, перець, паприка – до смаку
- базилік, орегано – по 1 ч. л.
- укроп – 1 пучок
- часник – 3 зубчики
- вода - 150 мл
Як приготувати кабачки:
1. Змішайте масло зі спеціями. Кабачки наріжте товстими півкільцями, складіть у пакет, туди вилийте масло зі спеціями і добре струсіть.
3. Запечені кабачки викладіть у глибоку сковороду, туди влийте вершковий соус, посоліть до смаку. Доведіть до кипіння, іноді помішуючи.
Кабачки в сметані, фото instagram
Раніше ми повідомляли, що і смачно, і застуду вилікує: як легко приготувати варення обліпихи - малинове більше не потрібно.
Поделиться сюжетом