Це геніально: зірка "Мастер Шеф" показала, як зробити салат "Мімоза" ще смачнішим

Це геніально: зірка "Мастер Шеф" показала, як зробити салат "Мімоза" ще смачнішим

На офіційній сторінці каналу СТБ в Instagram розмістили авторський рецепт салату "Мімоза" з пісочним сабле та морквою пай від учасниці дванадцятого сезону кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Вікторії Науменко. Не варто лякатися незнайомих слів – насправді рецепт дуже простий, а салат вийде дуже оригінальним і смачним.

Для приготування пісочного тіста сабле зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • вершкове масло 110 г
  • цукор — 10 г
  • сіль — 2 г
  • яєчний жовток — 45 г
  • борошно — 150 г
  • розпушувач — 3 г

Для салату "Мімоза" беремо:

  • картопля - 30 г
  • морква - 20 г
  • крохмаль кукурудзяний - 5 г
  • сіль - 2 г
  • перець чорний - 3 г
  • зелена цибуля - 10 г
  • тунець консервований в олії - 50 г
  • пармезан - 10 г
  • яйце - 1 шт.
  • майонез - 30 г

Зірка "Мастер Шеф" Вікторія Науменко попередньо відварює яйця та овочі, а потім чистить їх.

Щоб приготувати сабле, просто змішуємо вершкове масло з цукром, сіллю, борошном, розпушувачем і жовтком. Готове тісто викладаємо в форму та випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці протягом 15 хвилин. Даємо сабле охолонути.

За допомогою блендера учасниця "Мастер Шеф" перебиває сабле та починає формувати салат. Викладаємо крихту в кулінарне кільце на тарілку та утрамбовуємо. Далі йде шар картоплі, натертої на крупній тертці, солимо та перчимо. на смак. Потім викладаємо тунець і дрібно нарізану зелену цибулю.

Після цього зірка "Мастер Шеф" Вікторія Науменко заправляє салат майонезом, викладає натертий білок, майонез, тертий жовток, знову майонез і тертий пармезан.

Моркву тоненько січемо, посипаємо кукурудзяним крохмалем і смажимо у великій кількості розігрітої олії (фритюрі). Викладаємо моркву пай зверху на салат – і можна подавати.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Будет не только гарнир: цены на популярное мясо порадуют кошельки

Российские войска прорывают оборону Часового Яра: эксперт рассказал, какие города под угрозой

В ВСУ рассказали о плане наступления россиян на Харьковщине

Военный предложил внедрить "очередь на фронт": как должна измениться служба в ВСУ

Как закрыть баклажаны на зиму: опытная хозяйка дала проверенный рецепт

Обвиняемые в изнасиловании девочки хотят пойти в ВСУ, чтобы избежать тюрьмы

Засуньте соль в носки и вонять не будет: почему этот способ так хорош и как его использовать

Очередное хищение обнаружили в Украине: бюджет потерял 1,6 миллиона

В Украине впервые с февраля 2022 года разрешили авиарейсы в Европу

Обещанные 17% не прибавят радости: как на самом деле изменятся пенсии в 2025 году

Почему пожелтел кактус: основные причины и что нужно сделать

Штрафы до 1700 гривен: водителям вытряхнут кошельки — кого минует

Россия готовит переброску в Украину двух подразделений военных КНДР

Депутат призвал изменить подход к мобилизации: что нужно сделать

Налоговая требует доступа ко всем счетам украинцев: в НБУ забеспокоились