Улюблена закуска з помідорів: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептом
Відомий шеф-кухар, ресторатор, суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як у домашніх умовах приготувати смачні вʼялені томати.
"Це те, що точно має бути в холодильнику кожної господині. З ними можна приготувати безліч страв: брускети, салати, додавати до пасти, піци або гарнірів", – радить "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.
Для приготування вʼялених томатів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- помідори чері
- часник (сухий і свіжий)
- чебрець або інші ароматні трави
- сіль
Також для заливки нам знадобиться:
- олія
- кінза або інша зелень
- часник
- сіль
Помідори "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розрізає навпіл, викладає на застелене фольгою деко, посипає сіллю, сухим часником, ароматними травами та трішки поливає олією.
Якщо у вас електрична духовка, то через відключення елекроенергії приготування вʼялених томатів може бути складною задачею: потрібно сушити помідори в розігрітій до 80-100 градусів духовці в режимі верх/низ без конвекції протягом 9 годин, періодично відкриваючи духовку, щоб виходила волога.
А в газовій духовці можна вʼялити томати на мінімальній температурі, можна прогрівати її, а потім вимикати на деякий час. Також не забуваємо періодично відкривати дверцята духовки, щоб виходив конденсат.
У банку "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає дірбно нарізану зелень, слайси часнику, підсолює, викладає вʼялені томати, додає спеції, заливає олією та відправляє в холодильник.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.