Улюблений десерт Ектора Хіменеса-Браво: суддя "Мастер Шеф" показав смачнющий рецепт із дитинства

Улюблений десерт Ектора Хіменеса-Браво: суддя "Мастер Шеф" показав смачнющий рецепт із дитинства

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свого улюбленого десерту іще з дитинства.

Мама готувала майбутньому шеф-кухарю торт "Три молока", і цей неймовірний смак запамʼятався йому на все життя. Тож "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав рецепт, який він узяв у своєї мами.

Для приготування бісквіту суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • 190 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 3 г солі
  • 5 яєць
  • цукор - 165 г + 40 г
  • 1 мл екстракту ванілі
  • 125 г молока
  • 80 г вершкового масла (розтоплене)

Для заливки "Три молока":

  • 1 банка згущеного молока
  • молоко - 500 г
  • 200 г вареного згущеного молока

Для декору:

  • 250 мл вершків жирністю 33%
  • 50 г цукру
  • 250 г полуниці (або інші ягоди)

Спершу відокремлюємо яєчні жовтки від білків. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво збиває жовтки з цукром (165 г), ваніллю та сіллю до побіління маси. Окремо збиваємо білки з цукром (40 г) до стійких піків.

Змішуємо борошно з розпушувачем, перемішуємо з жовтками. Додаємо молоко, вершкове масло та знову перемішуємо. У кінці додає до маси збиті білки та акуратно вмішуємо їх лопаткою.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво виливає тісто в форму діаметром 26 см та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Для заливки просто змішуємо до однорідності звичайне, згущене та варене молоко. На поверхні бісквіта "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво робить багато проколів виделкою, заливає корж сумішшю трьох видів молока та лишає його на 2-4 години, аби він добре просочився.

Для декору суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво збиває до пишності вершки разом із цукром. Викладаємо на торт "Три молока" збиті вершки, а зверху прикрашаємо ягодами.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.

Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Предвыборная гонка в США: опросы показали, кто побеждает в ключевых штатах

Стало известно об уличных боях в городах Гирнык и Селидово

В Украине значительно выросли цены на продукты: больше всего подорожало несколько товаров

Залужный объяснил, что нужно изменить в мобилизации

В Молдове начались выборы президента и референдум о вступлении в ЕС: как идет голосование

Рецепт кабачковой икры от судьи "Мастер Шеф" Мартыновской: идеальная овощная закуска

Никогда не ошибетесь: как выбрать сладкую и не сухую тыкву осенью, проверенные годами советы

"Принял ряд решений": Сырский о ситуации в Курской области

Мужчины придумали новые условия прохождения ВЛК: врачи не смогут проигнорировать

На Волыни начальник ТЦК исключил из учета 14 офицеров запаса: его незаконные действия рассмотрел суд

Клиенты ПриватБанка могут получить до 7500 грн на карточку: что нужно сделать

Экономический эксперт рассказал, почему США задерживают помощь Украине: «Ведут политику принуждения»

В Кривом Роге много раненых в результате ракетных ударов: все подробности

Продуктовые запасы на зиму ужасают ценами: рынки или супермаркеты - где дешевле

Как вырастить на подоконнике огурцы: простой метод для гарантированного урожая