Улюблений сніданок: як приготувати найсмачніше яйце пашот

Улюблений сніданок: як приготувати найсмачніше яйце пашот

Яйце пашот – це популярний і швдикий сніданок, яки здатен надовго зарядити енергією. Аджери при їх приготуванні жовток залишається рідким і зберігаються всі корисні властивості.

Яйце пашот ідеально додати в листовий зелений салат, вівсяну кашу на сніданок, брускетту або бутерброд.

А от улюблений сніданок відомої фудблогерки і авторки сторінки з рецептами «Demi Kitchen» - це яйце пашот, смажений хліб, вершковий сир, авокадо, червона слабосолена риба та трохи червоної ікри

«Про пашот: саме головне правило, щоб були найсвіжіші яйця, тоді ні через сито просиджувати не потрібно, воронки робить тощо», - розповіла кулінар.

Як приготувати найсмачніше яйце пашот.

Фудблогерка також розповіла, як готує яйце пашот на сніданок:

«Я додаю трохи оцету, вливаю охайно яйцо в окрему ємність а потім з ємності в сотейник. Варю 4 хвилини. Яйце готове».

Зазначимо, що яйце пашот вариться не більше 3-5 хвилин. Цього достатньо, щоб білок згорнувся, а жовток залишився рідким.

Як приготувати найсмачніше яйце пашот.

Час приготування також залежить від рецепта й уподобань (класичний варіант швидше, варіант у мультиварці — довше на 2-3 хвилини): зовсім рідкий жовток — 3 хвилини, щільніший — 4-5 хвилин.

Для того, щоб приготувати яйце пашот за класичним рецептом спочатку беруть каструлю і заливають у неї воду. Однак заповнювати слід лише на 60-70%.

Потім каструлю ставлять на вогонь, доводять воду до кипіння, підсолюють і додають столову ложку оцту.

Як приготувати найсмачніше яйце пашот.

Після цього круговими рухами шумівки створюють воронку. У неї і вбивають сире яйце.

Яйце пашот можна приготувати і в мультиварці. Для цього обирають програму «Пар» або «Варка».

Наливають літр води у чашу мультиварки, додають оцет. Після цього акуратно мішають і вбивають яйце у вирву. Програму поставити на 5 хвилин.

Як приготувати найсмачніше яйце пашот.

Такий омлет не опаде і залишиться пухким: рецепт ідеального сніданку.

Повітряний, як пух: рецепт творожного пирога з манкою для всієї родини.

Краще, ніж запіканка: шеф-кухар дала рецепт сирного пирога з полуницею.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными