Вареники вийдуть нереально смачними: фіналістка "Мастер Шеф" дала покращений рецепт

Вареники вийдуть нереально смачними: фіналістка "Мастер Шеф" дала покращений рецепт

Зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася рецептом нереально смачних вареників із капустою, запечених у грибному соусі.

Для тіста нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 320 г борошна
  • 200 мл окропу
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 жовток
  • 2 ст.л. олії

Для начинки фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко взяла:

  • 350 г квашеної капусти
  • 1 цибулину
  • сіль і перець на смак

Для грибного соусу:

  • 300 г печериць
  • якщо є, додаємо 100 г сушених білих грибів (їх потрібно попередньо замочити)
  • 0,5 л вершків жирністю 20-30%
  • 200 мл води
  • 2 цибулини
  • зелень (петрушка)
  • сіль і цукор на смак

Спершу зірка "Мастер Шеф" готує начинку. Квашену капусту за необхідності промиваємо. Цибулю нарізаємо кубиком і обсмажуємо на розігрітій пательні з олією. Змішуємо капусту, цибулю, додаємо сіль і перець.

Щоб приготувати еластичне тісто на вареники, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко просто змішує борошно з сіллю, окропом, жовтком і олією. З готового тіста формуємо кулю, накриваємо трішки вологим рушником і лишаємо на 30 хвилин.

Після цього ділимо тісто на кілька частин. Розкачуємо по черзі кожну частину в тонкий пласт на припиленому борошном столі. Вирізаємо кружальця, викладаємо начинку, формуємо вареники та одразу відправляємо їх у морозилку – для цього рецепту нам треба заморожені вареники.

Гриби нарізаємо та обсмажуємо на розігрітій пательні з додаванням олії до румʼяності. Потім додаємо нарізану півкільцями цибулю. Далі заливаємо вершками, підсолюємо та підсолоджуємо на смак і тушкуємо, поки не випарується половина рідини. У кінці додаємо до соусу дрібно нарізану зелень.

На дно каструлі "Мастер Шеф" Ольга Рябенко викладає шар заморожених вареників, потім заливає їх половиною грибного соусу, знову викладає вареники та заливає рештою соусу та склянкою води. Накриваємо кришкою та відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Генерал РФ, который командовал операцией «Киев за три дня», заочно получил подозрение

Александр Свищев: турнир памяти Виталия Лисуна станет традиционным в водном поло

"Белоусов, Герасимов, наведите порядок!" Z-блогер пожаловался на бардак в Курской области

Михаил Шейтельман рассказал, что Украине принесет победа Трампа: «В такие игры не очень хочется играть»

Субсидия для переселенца, который временно проживает в квартире: какие бумажки требует ПФУ

Как быстро приготовить десерт "Зебра": звезда "Мастер Шеф" дала самый простой рецепт

Зеленский предложил НАТО разместить в Украине "неядерный пакет сдерживания"

В ВМС ВСУ объяснили, на фоне чего Россия увеличила количество обстрелов гражданских судов и портов

Украинских водителей ждут новые ограничения на дороге: что изменится уже с ноября

В Дие запустили рекрутинг в Армию дронов - Федоров

Синоптик предупредила украинцев о неприятных последствиях антициклона

Военный прокомментировал выводы ТЦК после "эффективных рейдов" в Киеве

Россияне на Курщине прибегают к тактике «выжженной земли»

"С должниками будут вести себя бескомпромиссно": отопительный сезон принесет сюрпризы украинцам

Школьникам облегчили жизнь: учебники скоро не понадобятся