Вас здивує така страва: "Мастер Шеф" Ярославський запропонував рецепт страви з печінкою та вином
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився в соціальній мережі, що цей чудовий рецепт курячої печінки підглянутий у талановитого італійського шеф-кухаря. Його смак такий прекрасний, що "Мастер Шеф" Ярославський, за його словами, досі згадує цей гастрономічний досвід із задоволенням.
Інгредієнти:
- 300г очищеної курячої печінки
- 200г цибулі
- 180-150 г моркви
- 50г стебла селери
- 30-40г білого вина
- Сіль, чорний та ароматний перець
- 30-40г вершкового масла
- Свіжа шавлія
- Чебрець і часник за бажанням
Приготування:
Наріжте овочі кубиками і обсмажуйте їх поетапно: починайте з моркви, потім додайте цибулю, потім селеру і наприкінці часник, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Покладіть печінку зверху, дайте їй трохи просмажитись, додайте біле вино, накрийте кришкою і тушкуйте, періодично помішуючи, на маленькому вогні приблизно 20 хвилин.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, приправте сіллю, шавлією і перцем до смаку, тушкуйте ще 5 хвилин, додайте вершкове масло|мастило| і доведіть до стану соусу.
Окремо приготуйте Поленту Таранья: варіть 50/50 кукурудзяну крупу та гречану.
- 70г крупи
- 340г молока
- сіль
- 15г вершкового масла
- 20г пармезану
Доведіть молоко до кипіння, додайте крупу, постійно помішуючи. Варіть на малому вогні 12-15 хвилин. Додайте олію, зніміть з вогню, втручайте пармезан, розповідає Мастер Шеф Ярославський.