Ви полюбите ці продукти: геніальний рецепт салату з гарбузом і печінкою від зірки "Мастер Шеф" Глінської
Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати теплий салат із гарбузом і печінкою.
Цей смачний і корисний салат може стати чудовим доповненням і святкового столу, і звичайної родинної вечері.
Для приготування салату з гарбузом і печінкою "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:
- 300 г гарбуза
- 300 г курячої печінки
- 20 г кукурудзяного крохмалю
- олія рафінована для смаження
- салатний мікс
- 50 г сиру фета
- 1/4 червоної цибулини
- 10 г гарбузового насіння
- кілька столових ложок ароматної олії
- лимонний сік
- сіль
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська чистить гарбуз від шкірки та насіння, нарізає невеликими шматочками приблизно 3х3 см, викладає на пергамент, трохи підсолює, поливає ароматною олією та відправляє в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Печінку спершу промиваємо та просушуємо, обвалюємо її в кукурудзяному із додаванням солі.
"Обсмажте на розігрітій пательні, на традиційній рафінованій олії з двох сторін по кілька хвилин. Викладіть готову печінку на паперовий рушник, дайте їй час відпочити. Не пересушіть її!", – пояснює "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська.
Щоб приготувати заправку до салату, змішуємо кілька столових ложок олії з лимоннним соком і сіллю за смаком.
В тарілку для подачі "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська викладає салатне листя, тоненько нарізану цибулю, додає заправку, викладає теплий гарбуз, обсмажену печінку, шматочки фети та насіння гарбуза, підсушене на сухій пательні.