Вийде щось особливе: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт унікального борщу із грибами
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова дала рецепт грибного борщу з томатним пюре, а також дала кілька лайфхаків, які зможуть зробити сам борщ помітно смачнішим.
Інгредієнти:
- Картопля - 350 г
- Буряк - 220 г
- Морква – 150 г
- Цибуля - 200 г
- Капуста – 250 г
- Томатне пюре – 150 г
- Сушені білі гриби – 40 г
- Солодкий перець – 100 г
- Масло гхі - 30 г
- Сіль, перець, лаврове листя - за смаком
- Вода - 2 л
Інструкції:
Сушені гриби промийте та замочіть у холодній воді на 3-4 години. Після цього воду злийте та ще раз промийте гриби. Не використовуйте вторинну воду, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Доведіть 2 літри води до кипіння і додайте до неї промиті гриби та нарізану картоплю. Варіть до готовності.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, на сковороді розігрійте олію гхі і додайте цибулю, моркву, буряк та солодкий перець. Готуйте під кришкою на середньому вогні 10 хв.
Додайте томатне пюре і готуйте ще 2-3 хвилини, перемішуючи, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Додайте отриману "засмажку" в суп з картоплею та грибами.
Наріжте капусту та додайте її в суп.
Посоліть, додайте перець, лаврове листя і варіть ще 10-15 хвилин.
Дайте борщу настоятися ще щонайменше 20 хвилин.
Враховуйте, що розсипчаста картопля і солодкий буряк надають борщу особливого смаку. Вибирайте якісне томатне пюре для яскравого смаку, зауважила "Мастер Шеф" Литвинова.