З хрусткими кабачками замість сухариків: кулінар дала покращений рецепт салату "Цезар"

З хрусткими кабачками замість сухариків: кулінар дала покращений рецепт салату "Цезар"

Авторка книги "Твої найкращі рецепти", кулінарна блогерка Тетяна Юшина дала оригінальний рецепт салату "Цезар" з хрусткими кабачками замість сухариків.

"Сама придумала і в захваті від цієї ідеї! Замість класичних сухариків додайте в салат хрусткі кабачки! Корисніше, цікавіше і смачніше! Дуже раджу спробувати!", – наголосила кулінар.

На три-чотири порції салату нам знадобляться такі інгредієнти:

  • качан салату Ромен (можна айсберг)
  • помідори чері - 200 г
  • сир Пармезан (або подібний) - 100-150 г
  • філе куряче - 1 велике або 2 маленьких
  • кабачок - 1 шт.
  • яйця - 2 шт.
  • панірувальні сухарі - 100 г
  • сіль і перець - на смак

Для заправки кулінар узяла:

  • оливкова олія - 50 г
  • йогурт або сметана - 3 ст.л.
  • лимонний сік - 2 ст.л.
  • гірчиця - 1 ч.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • філе анчоуса - 3-4 шт.
  • сіль і перець

Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, приправляємо сіллю та перцем. Кабачки нарізаємо на брусочки.

В мисці збиваємо яйця з дрібкою солі. На тарілку насипаємо панірувальні сухарі.

Шматки філе спершу занурюємо в яйце, далі обвалюємо в сухарях і смажимо на розігрітій пательні з олією до румʼяної скоринки, потім перевертаємо, накриваємо кришкою та смажимо до готовності. Готове куряче філе перекладаємо на тарілку, а потім нарізаємо слайсами.

Кабачки так само занурюємо в яйце, обвалюємо в сухарях і смажимо на середньому вогні до хрусткої скоринки з усіх боків.

Помідори чері розрізаємо навпіл. Сир натираємо на дрібній тертці. Салат добре миємо та просушуємо.

Щоб приготувати заправку до нашого салату "Цезар", просто змішуємо всі її складники та перебиваємо блендером до однорідності.

У велику миску наливаємо 3/4 заправки, туди ж руками рвемо листя салату, додаємо всі помідори та половину сиру, перемішуємо.

Розкладаємо салат на три або чотири тарілки, зверху викладаємо куряче філе та хрусткі кабачки, поливаємо заправкою, що залишилася, посипаємо сиром – і "Цезар" готовий.

Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.

Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.

Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ