З таким тістом оладки завжди будуть пухкими та смачними: кулінар дала простий рецепт

З таким тістом оладки завжди будуть пухкими та смачними: кулінар дала простий рецепт

Цого разу українська кулінарна блогерка Юлія Сенич на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати максимально смачні, пухкі та мʼякі оладки.

Є безліч рецептів оладок, їх готують на молоці, на воді, на кисляку, на сметані, на йогурті, а в цьому випадку – на кефірі. Для приготування оладок нам знадобляться такі інгредієнти:

  • кефір (ледь теплий) - 500 г
  • яйце - 1 шт.
  • цукор - 3 ст.л.
  • борошно - 400 г
  • розпушувач (або харчова сода) - 1 ч.л.
  • сіль - дрібка

Спершу в мисці змішуємо до однорідності ледь теплий кефір, яйце, цукор і сіль. Далі додаємо розпушувач або соду, порціями всипаємо просіяне борошно та замішуємо досить густе тісто.

Миску накриваємо рушником і обовʼязково даємо тісту відпочити приблизно 15-20 хвилин.

"Перед смаженням не перемішуйте тісто, це призведе до того, що оладки будуть як млинці) Смажимо оладки на добре розігрітій сковорідці під кришкою в достатній кількості олії, якщо буде замало - вийде щось типу панкейку", – наголосила кулінар.

Для того, щоб всі оладки були ідеальної форми, блогерка викладає тісто на пательню за допомогою кондитерського мішка. Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру. За бажанням поливаємо оладки медом.

"Дуже пухкі та мʼякі оладки, як у бабусі", – відзначила блогерка.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Утепляем дом с помощью аэрогелей и волокон конопли: как повысить комфорт и снизить счета за коммуналку

Зарплаты украинцев уменьшатся: выссчитают в октябре задним числом

Заменят магазинные десерты: "Мастер Шеф" рецепт вкусных домашних конфет с кофе

25-летняя блондинка всего за неделю переспала с сотней студентов и их отцами: рекорд побит

В Украину пришла настоящая осень: синоптики назвали области, в которых будет больше осадков

Война станет ещё больше "делом бедных": без шанса на бронь и поддержку

Время сажать пионы: опытные садоводы рассказали, почему стоит сделать это именно осенью

Проверьте обязательно: что должно быть указано на ценнике на продукт

Октябрьский удар по кошельку: свет, газ, вода и мусор – сколько придется заплатить

Рецепт шакшуки от звезды «МастерШеф» Татьяны Литвиновой: получается просто непревзойденным

Придется привыкать: водителям приготовили много сюрпризов в страховании авто

Касается всех владельцев карточек "Ощадбанка": важные изменения

Тарифный нокаут в канун зимы: как изменятся цены на водоснабжение в октябре

Время новых возможностей и внутренней гармонии: гороскоп на 5 октября

Кому нужно надеть серебрянные кольца 5 октября и как встретить богатого мужчину: приметы запреты на Харитины