Замінить звичайні солодощі: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пирога з творогом та вишнями

Замінить звичайні солодощі: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пирога з творогом та вишнями

Колишня суддя кулінарного проекту "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачний пиріг із сиром та вишнями, отримавши при цьому особливий смак.

Інгредієнти:

  • Творог 9% - 600 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Цукор – 360 г
  • Олія вершкове – 140 г
  • Цукор ванільний – 20 г
  • Розпушувач – 30 г
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Борошно пшеничне – 440 г
  • Вишні – 800 г
  • Крохмаль – 100 г
  • Лимонна цедра
  • Кардамон

Приготування:

Перебийте сир у пасту за допомогою занурювального блендера до однорідного стану. Збийте яйця з цукром до пишної та світлої маси. У мисці з м'яким вершковим маслом натріть цедру лимона та додайте кардамон для аромату, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

У просіяне борошно додайте розпушувач і сіль, перемішайте. У збиті яйця додайте перебитий сир, акуратно перемішуючи. Потім додайте олію зі спеціями і ретельно перемішайте.

Поступово вводьте борошняну суміш, акуратно перемішуючи, щоб уникнути грудочок. Якщо ви використовуєте свіжі вишні, видаліть кісточки. Якщо вишні заморожені, розморозьте їх та злийте зайву рідину.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, обвалюйте вишні у крохмалі, щоб вони не виділяли багато соку при випіканні. Викладіть тісто на лист, застелений пергаментним папером, рівномірно розподіливши по всій поверхні.

Викладіть вишні на тісто, рівномірно розподіляючи їх по всій поверхні. Випікайте пиріг у попередньо розігрітій до 160 градусів духовці протягом 1 години. Якщо ви використовуєте заморожені вишні, випікайте пиріг на 15 хвилин довше.

Перевірте готовність пирога дерев'яною паличкою – вона повинна виходити сухою із центру пирога. Готовий пиріг змастіть джемом і присипте подрібненими фісташками та цукровою пудрою для прикраси та додаткового смаку, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Бесплатное удобрение для огорода: эксперты рассказали, как правильно использовать кофейную гущу

Заставят пройти ВЛК: военнообязанным объяснили срок действия

Шоколадное печенье Брауни из маршмеллоу: Лиза Глинская дала самый простой рецепт

Как получить недовыплаченную пенсию: понадобятся эти документы

Секрет плодородной почвы: какие сидераты сажать осенью на огороде

Как пережить зиму в тепле и с минимальными платежками: простые способы сэкономить на коммуналке

Укрзализныця изменила правила продажи билетов: что нужно знать

«Туман войны рассеялся»: эксперт рассказал, как ВСУ могут пробить позиционный фронт

Защита сада от грызунов осенью: лучшие методы опытных хозяек

Сатана приходил, пока вы спали: какие признаки того, что он навещал вас во сне

Елена Бюн рассказала, куда будут целиться российские ракеты: «По этим картам это могут быть…»

Никогда не доверяйте официальным словам, которые говорят политики, - Кость Бондаренко о позиции Трампа по Украине

Прогулка на детскую площадку чуть не привела к трагедии: на что надо обратить внимание родителям

Рецепт очень простой: "Мастер Шеф" Ярославский показал, как вкусно приготовить спагетти

Рецепт быстрых маринованных огурцов