Замість морозива: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт легкого літнього десерту
Цього разу на своїй сторінці в Instagram відомий шеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом ідеального літнього десерту.
"Мастер Шеф" Володимир Ярославський вирішив приготувати сорбет із кавуна – це дуже просто, смачно та корисно, сподобається і дітям, і дорослим.
Для приготування кавунового сорбету "Мастер Шеф" Володимир Ярославський узяв такі інгредієнти:
- кавун – 0,5 шт. + іще трішки
- полуниця та малина (заморожені) - по 1 склянці
- мед - 2 ст.л.
- за бажанням, якщо ягоди не кислі, можна додати трішки лимонного соку для яскравості смаку
Мʼякоть кавуна "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вибирає ложкою, видаляє кісточки та відправляє в морозилку. Шкірку половини кавуна залишаємо цілою – в ній ми будемо подавати наше морозиво.
Кавуновий сік, який залишився, поки виймали мʼякоть, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський перетворює на лимонад – переливає в склянку, додає лід, трішки мʼяти, і можна насолоджуватися.
Заморожений кавун, полуницю та малину відправляємо в чашу блендера, додаємо мед, за бажанням лимонний сік і перебиваємо все до однорідності. У нас вийде мʼякий сорбет, перекладаємо його в зачищену половинку кавуна – і готово.
"Можна одразу брати напівзаморожений кавун та заморожені ягоди, буде однаковий результат", – додав "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.