Як знизити шкоду смаженого м'яса: лікар Комаровський розкрив елементарні способи
Доктор Євген Комаровський розповів, як легко знизити потенційну шкоду смаженого м'яса, не витративши на це гроші.
Про це доктор Комаровський розповів у своєму youtube-каналі.
Перший спосіб знизити потенційну шкоду смаженого м'яса – це попередньо маринувати м'ясо, використовувати спеції, найкраще рекомендують так званий рожевий перець
Наступна порада – знижувати температуру приготування, не можна перевищувати температуру 200 °.
Потрібно всіляко уникати прямого контакту м'яса з відкритим вогнем і якщо раптом утворилося щось горіле, обвуглені чорні шматочки - їх потрібно відрізати і в жодному разі немає.
Також потрібно зменшувати час смаження.
Про що йдеться? Про те, що, наприклад, можна обсмажити м'ясо, а потім обробляти іншим способом або якийсь час проварити або протримати в мікрохвильовій печі, а потім досмажити.
Щоб загальний час саме смаження було менше - потрібно часто перевертати
м'ясо: постійне обертання - ідеальний варіант, але в цілому рекомендують щохвилини змінювати поверхню зіткнення м'яса з джерелом температури або з відкритим вогнем.
Важливо смажити на правильній олії , є олії спеціально призначені саме для смаження - це зазвичай рафіновані олії вони, стабільні саме за високої температури і утворюють мінімальну кількість диму.
Як правило рекомендують оливкову, соняшникову, кукурудзяну, соєву олію,
також рекомендується контролювати температуру олії, тобто олія має бути достатньо розігрітою, в іншому випадку її дуже легко вбирають продукти.
Доктор Комаровський розповів, як позбутися шуму у вухах: три головні способи.
Як магнітні бурі впливають на людину: лікар Комаровський здивував відповіддю.
Як допомогти дитині впоратися зі стресом: доктор Комаровський назвав найдієвіші методи.