"Волонтерством займаємось давно": засновник FIZI Олександр Паньковецький передав ЗСУ понад 20 тисяч енергетичний батончиків

"Волонтерством займаємось давно": засновник FIZI Олександр Паньковецький передав ЗСУ понад 20 тисяч енергетичний батончиків

Український бренд FIZI, відомий своїми протеїновими та шоколадними батончиками, об'єднав зусилля з Благодійним Фондом "Батальйон Волонтер" для ініціативи на підтримку ЗСУ.

Компанія, очолювана Олександром Паньковецьким, передала партію снеків, які невдовзі опиняться на передовій.

Тепер українські захисники та захисниці 3-ї окремої танкової бригади та підрозділу ССО матимуть додаткові поживні снеки.

"Радію, коли передаємо щось військовим. Ми передаємо батончики для волонтерів з БФ "Батальйон Волонтер". Тому продукція точно піде хлопцям та дівчатам на фронт та, як мінімум, додасть емоцій, смаку, енергії. Волонтерством ми займаємося вже давно, від самого початку нашої роботи разом з нашими клієнтами", - розповів власник та засновник бренду Олександр Паньковецький.

У компанії розповіли, що енергетичні батончики FIZI не містять цукру та збагачені до 14 гр білка, а це дає змогу швидко втамувати голод та отримати енергію. Завдяки пакуванню флоу-пак, ці снеки зберігають свіжість до 9 місяців. У весняно-літній період на фронт відправляються батончики без шоколаду, що робить їх зручними для споживання у спеку. Продукт є веганським, тому буде чудовим вибором для веганів та вегетаріанців, які часто стикаються з проблемами харчування на фронті.

"Ми відкрили добрі стосунки з паном Олександром. Це, безпосередньо, можливість для наших військових мати протеїновий батончик та в потрібний ситуації підкріпитися, набратися енергії, щоб стримувати цього негідника-ворога. Ми зі свого боку робимо все можливе. Дякуємо Олександру за таку ініціативу", - розповів Ігор Бондарчук, волонтер, представник БФ "Батальон Волонтер".

FIZI не вперше виступає з ініціативами на підтримку ЗСУ. Команда компанії випускає благодійні батончики, організовує соціальні акції, співпрацює з волонтерськими організаціями. На сайті компанії споживач може долучитися до ініціативи, яку бренд проводить на постійній основі: оплатіть один або декілька батончиків Charity bar, а бренд потроїть цю кількість та відправить їх на передову. За час існування благодійної акції для ЗСУ було передано понад 20 000 батончиків.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Под 500 гривен за кило: цены на сало, бекон и сосиски отбивают аппетит

Почему нельзя перекапывать огород осенью: дачники озвучили главные ошибки

Россияне пожаловались на взрывы из-за атаки БпЛА на Ростовскую область

Сырский оценил переброску 50 тысяч оккупантов в Курскую область

Словно корова языком слизала: прически, которые будут в трендах весь 2025 год

Возле Львова столкнулись автобус, грузовик и несколько легковых авто: что известно о погибших и раненых

Враг ударил баллистикой по Одесщине - много раненых и погибших

"Я человек Вакарчука, все порешаю": в Киеве неадекват на Mercedes Лиды Сметаны переехал пешеходов

Кроме комиссий и процентов: "Ощадбанк" предупредил о новых правилах списания средств

Шоколадно-клубничный десерт: можно сделать без выпечки и хлопот

В ISW оценили удары по складам боеприпасов в России

Украина продает завод, конфискованный у путинского олигарха, откуда поставляли титан в РФ

Ахмад Ахмедов рассказал, как Дагестан положит начало развала россии

Досрочная льготная пенсия в Украине: кто может рассчитывать на выплаты, и сколько назначают

Для пенсий украинцев определены лимиты: назван размер гарантированной выплаты в 2024 году