Не лише просто, а й бюджетно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ніжної запіканки з капустою
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася, як можна смачно та швидко приготувати страву з капусти. Така запіканка добре поєднується із сиром та зеленню, вважає кулінар Литвинова.
Інгредієнти:
- 500 г капусти
- 4 яйця
- 1 чайна ложка солі
- 300 г сметани
- 3 столові ложки борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 15 г зеленого лука
- 200 г твердого сиру
- 100 г бекону
- 4 зубчики часнику
- 1 столова ложка гірчиці
Приготування:
Капусту наріжте дрібними шматочками і добре перемішайте із сіллю, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
У глибокій мисці збийте яйця вилкою, додайте|добавляйте| сметану, гірчицю, борошно з розпушувачем і добре перемішайте до отримання однорідної маси.
"Мастер Шеф" Литвинова помічає, додайте до яєчно-сметанной масі дрібно нарізану зелену цибулю і подрібнений часник, перемішайте.
Покладіть капусту у форму для запікання, зверху викладіть бекон нарізаний.
Залийте капусту яєчно-сметанним соусом.
Посипте все натертим сиром на тертці.
Запікайте у заздалегідь розігрітій до 160 градусів духовці близько однієї години або до золотистої скоринки, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.