Буде хрумка та ніжна: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої курки в паніровці
Цього разу у себе в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, що приготування курки з бататом у мультипечі – це чудовий спосіб створити смачну та корисну вечерю з мінімальними зусиллями.
Інгредієнти:
- Курка – 1 шт
- Молоко – 200 мл
- Яйця – 2 шт
- Борошно – 150 г
- Сіль, перець – за смаком
- Паприка, куркума
- Сухий часник
- Батат - 1 кг
- Панірувальні сухарі Панько – 150 г
Розріжте курку на шматки, як показано на відео. Відріжте кінчики крил і зробіть кілька надрізів на поверхні курки для кращого поглинання маринаду, радцет "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
У мисці збийте яйця, додайте молоко та борошно. Перемішайте до однорідної маси. Посоліть, поперчіть до смаку, додайте паприку, куркуму і сухий часник. Змішайте суміш знову, щоб спеції рівномірно розподілилися.
Занурте підготовлену курку в яєчну суміш, переконайтеся, що кожен шматок повністю покритий маринадом. Очистіть батат і наріжте на брусочки. Розміри повинні бути приблизно однакові для рівномірного приготування.
В окремій мисці посоліть і поперчіть батат, додайте паприку та куркуму до смаку. Полийте олією і добре перемішайте, щоб батат був покритий спеціями та олією, зауважив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Вийміть курку з яєчної суміші та обваляйте кожен шматок у сухарях панко, забезпечуючи рівномірне покриття. Викладіть батат на дно миски мультипечі. Зверху покладіть шматки курки. Встановіть мультипіч на режим запікання за температури 180° і готуйте протягом 1 години.
"Майстер Шеф" Хіменес-Браво додав, якщо у вас немає мультипечі, можна використовувати звичайну духовку, встановивши температуру на 180° та запікаючи протягом 1 години. Для хрусткої скоринки можна включити режим гриля на останні 10 хвилин приготування.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.