Буде хрумка та ніжна: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої курки в паніровці

Буде хрумка та ніжна: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої курки в паніровці

Цього разу у себе в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, що приготування курки з бататом у мультипечі – це чудовий спосіб створити смачну та корисну вечерю з мінімальними зусиллями.

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт
  • Молоко – 200 мл
  • Яйця – 2 шт
  • Борошно – 150 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Паприка, куркума
  • Сухий часник
  • Батат - 1 кг
  • Панірувальні сухарі Панько – 150 г

Розріжте курку на шматки, як показано на відео. Відріжте кінчики крил і зробіть кілька надрізів на поверхні курки для кращого поглинання маринаду, радцет "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

У мисці збийте яйця, додайте молоко та борошно. Перемішайте до однорідної маси. Посоліть, поперчіть до смаку, додайте паприку, куркуму і сухий часник. Змішайте суміш знову, щоб спеції рівномірно розподілилися.

Занурте підготовлену курку в яєчну суміш, переконайтеся, що кожен шматок повністю покритий маринадом. Очистіть батат і наріжте на брусочки. Розміри повинні бути приблизно однакові для рівномірного приготування.

В окремій мисці посоліть і поперчіть батат, додайте паприку та куркуму до смаку. Полийте олією і добре перемішайте, щоб батат був покритий спеціями та олією, зауважив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Вийміть курку з яєчної суміші та обваляйте кожен шматок у сухарях панко, забезпечуючи рівномірне покриття. Викладіть батат на дно миски мультипечі. Зверху покладіть шматки курки. Встановіть мультипіч на режим запікання за температури 180° і готуйте протягом 1 години.

"Майстер Шеф" Хіменес-Браво додав, якщо у вас немає мультипечі, можна використовувати звичайну духовку, встановивши температуру на 180° та запікаючи протягом 1 години. Для хрусткої скоринки можна включити режим гриля на останні 10 хвилин приготування.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Навчання у школах на грані колапсу: молодь не хоче навчати дітей

"Приставили пістолет до шиї": в Полтаві напали на блогера Ніколаса Карму

Як в Україні отримати повну суму субсидії: інструкція на весь опалювальний сезон

Як і чим потрібно підгодувати яблуні у жовтні: найдієвіші поради садівників

Макс Барських розповів про створення сім'ї та народження первістка: 5 років тому був не готовий

Росіяни атакували Київ: подробиці повітряного нальоту

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Домашня гранола з родзинками та ягодами: рецепт корисного сніданку від зірки "Майстер Шеф"

ISW: Путін не бажає миритися зі зниженням інтенсивності російських бойових дій в Україні

Грип, застуда, ГРВІ і навіть коронавірус: як захиститися під час сезонних хвороб та карантину

Пенсія 60 тис. грн. та мільйони на рахунках перебувають у дружини ректора Львівської політехніки Юрія Бобала

На Харківщині жінка працювала на окупантів, щоб доглядати за матір'ю: її притягнули до суду

Не дайте салу зіпсуватися: як правильно зберігати улюблений продукт

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила

Прогноз магнітних бур на тиждень з 7 по 13 жовтня: названо найнебезпечніші дні