Секрет у солодкому маринаді: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитої свинини з перцем

Секрет у солодкому маринаді: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитої свинини з перцем

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як здивувати близьких та поділилася рецептом свинячих реберців, запечених у томатній глазурі. Це проста, але неймовірно смачна страва, яка підкорить за столом.

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра – 1 кг
  • Сіль – 7 г
  • Перець – 3 г (або до смаку)
  • Томатне пюре – 100 г
  • Мед – 1 ст.л.
  • Соєвий соус – 1 ст.
  • Гірчиця – 1 ст.

Приготування:

Очистіть ребра від плівок. Посоліть і поперчіть ребра до смаку. Загорніть їх у фольгу. Розігрійте духовку до 200 градусів, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Покладіть загорнуті у фольгу ребра на лист і відправте в духовку на 1,5 години. У мисці змішайте томатне пюре, мед, соєвий соус та гірчицю до однорідної маси. Через 1,5 години дістаньте ребра з духовки та розгорніть фольгу.

"Майстер Шеф" Литвинова додає, змастіть реберця приготованою глазур'ю. Поставте ребра назад у духовку на 5-10 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Перед подачею додатково змастіть ребра глазур'ю, що залишилася. Подавайте свинячі реберця гарячими, насолоджуючись їхньою ніжністю та насиченим смаком, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Від 100 до 200 гривень: "Газмережі" показали, як заощадити на блакитному паливі

Як захистити дерево черешні взимку: що потрібно зробити, поради садівників

У Львові ТЦК провели рейди стриптиз-клубами

Overwatch може отримати свою версію для смартфонів: усі відомі чутки

У Києві з'явився мурал, на якому зображено голову ГУР Кирила Буданова: стоїть серед ромашок і тримає на руках кота - фото

У ромашковому полі з котом на руках. У Києві з’явився мурал, на якому зображений очільник ГУР Кирило Буданов

Z-блогери повідомили про втрату чергового російського Су-34

«Тільки попередь, щоб я сховатися встиг»: мобілізований в ЗСУ захотів скоригувати вогонь по своєму підрозділу

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Прайс-кепи на енергоринку обмежують інвестиції у виробництво електроенергії – експерт

Вдарить по простим українцям: експерт пояснив ризики запровадження податку на посилки з-за кордону

В РНБО розповіли, що відбувається в Курській області

"Нафтогаз" попередив з приводу оплати: краще встигнути до 15 числа

Рецепт горохового супу від фіналістки "Мастер Шеф": виходить неймовірно смачно

Не забудьте про виноград: 3 обов'язкові процедури для ліан восени - плодоноситиме, як шалений