Встигніть приготувати, поки літо не закінчилося: 4 секрети окрошки, про які ви не здогадувалися
У багатьох літо асоціюється з крихітним холодним супом, який можна вживати на сніданок, обід чи навіть вечерю. Ця страва чудово освіжає в літню спеку.
Є багато рецептів, де пропонують міняти заправку для окрошки, а як зміниться її смак, якщо поексперементувати з м'ясними інгредієнтами?
Відварене куряче філе
Відварена куряча грудка вважається стандартним наповненням окрошки. Справді, такий варіант найкорисніший.
У таку окрошку все ж таки краще додавати більше овочів, такий як редиска і огірок, оскільки куряча грудка не має яскраво вираженого смаку. Але така окрошка буде ситнішою, особливо якщо використовувати замість води або іншої заправки - курячий бульйон, на якому варилася грудка.
Копчене куряче філе
Копчена куряча грудка має більш виражений смак та аромат. Якщо ви любите копченості – це відмінний варіант, оскільки аромат усієї окрошки матиме приємний копчений присмак.
Сосиски
Перед тим, як додати їх у крихту, краще відварити сосиски протягом двох хвилин, так вони віддадуть більше аромату. А щоб заощадити час, можна це зробити за допомогою мікрохвильової печі.
Варена яловичина чи телятина
Окрошка з таким складом відрізнятиметься особливою ситістю. Таким чином, ця холодна літня страва може замінити повноцінний обід, це чудово підійде для тих, у кого під час спеки знижується зниження апетиту.
Раніше ми повідомляли, що дуже схожі на бочкові: рецепт малосольних помідорів у пакеті за годину.